DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 14 - 2

Even voorstellen.... het derde jurylid van Heel MHC Soest bakt!

Bakker Ben van den Berg van De Zoete Verleiding

 

Als sponsor van mhc Soest vind ik het hartstikke leuk dat ik nu als jurylid iets kan betekenen voor de hockeyclub. Dankzij een hockeyende zoon en een aantal medewerkers die hockeyen bouw je toch een band op met de club.

 

Hoeveel jaar taartenbakervaring heb je?

Da’s al een hele tijd. Ik ben geboren als zoon van een bakker. Eerst heb ik in de bakkerij van mijn vader de banketafdeling gerund voordat ik De Zoete Verleiding begon. De Zoete Verleiding bestaat dit jaar 20 jaar, dus ga maar na….Al met al is het ruim 30 jaar ervaring.

 

Wat maakt een taart een goede taart?

Daar kan ik heel kort over zijn: het draait om de opbouw, de ingrediënten en de afwerking.

 

Wat is je lievelingstaart?

Dat is een goeie…Wortelcake met mascarponecrème vind ik heel lekker. Maar ook glutenvrije bananen-choco-kokostaart die mijn vrouw vaak maakt. Wel leuk om te vermelden is dat we die taart binnenkort in ons assortiment opnemen. Dus kom binnenkort een keertje proeven.

 

Waar ga je op letten bij de jurering?

Voor mij zijn originaliteit, smaak en afwerking de belangrijkste zaken om de taarten op te beoordelen.

 

Welke tip heb je voor onze MHC Soest-taartenbakkers?

Ben niet bang om af te wijken van de traditionele recepten! Dat geeft de meest verrassende resultaten.

Beste (jeugd)leden of ouders van jeugdleden, doe mee en meld je aan voor Heel MHC Soest bakt via deze link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform

Bijlage