DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding algemeen 6 - 6

Vacature Horecamanager MHC Soest

 

MHC Soest zoekt een Horecamanager voor gemiddeld 10 uur per week. De werkzaamheden zijn tijdens de competitieweekenden (in het najaar en voorjaar) op de zaterdag (ca. 15.00-18.30/19.00 uur) en op zondag (ca 10.30-18.30 uur). Uren en salaris worden in onderling overleg vastgesteld. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

A. Inkoop & planning

  • Het op wekelijkse basis en op efficiënte wijze zorgen voor inkoop en het op peil houden van de voorraden;
  • Het voorbereiden van de zaterdag en de zondag (aanwezigheid van instructies, planning van de keukenmedewerkers);
  • Het zorgen voor checklists (instructies keuken, bar, apparatuur en hygiëne) en andere hulp- en referentiemiddelen voor betaalde krachten en vrijwilligers;

B Bar-/keukendiensten 

  • Het op de dag begeleiden van keukenmedewerkers en vrijwilligers;
  • Het draaien van de bardiensten op de zondag (circa 20 competitie en 4 oefenzondagen per jaar);
  • Zorgdragen voor algemene schoonmaak- en opruimwerkzaamheden gedurende de bar en keukendiensten. 2x per seizoen grote schoonmaak van keuken en bar.

C​ Overige werkzaamheden

  • Het bijwonen van vergaderingen van Organisatorische zaken;  
  • Het zorgen voor de intake van en afstemming over evenementen;
  • Het draaien van de horeca (bar, keuken, catering) voor evenementen;
  • Regulier overleg met bestuur en/of verenigingsmanager;

D Algemene kwaliteitscriteria

·       Goede communicatieve vaardigheden, actieve houding en ervaring in de horeca is gewenst

·       Werken binnen budget en met optimale productiviteit;

·       Gastvrijheid hoog in het vaandel voor leden en bezoekers van de club.

 

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Maarten Nooitgedacht: [email protected]